HAIREXTENSIONS

Christels Hairstyle is gespecialiseerd in haarverlenging. Wij zijn een erkende Hairtalk en Greath Lengths salon en hebben speciaal opgeleide extension-experts in dienst.

Klik hier voor onze folder

Onze werkwijze

Wilt u uw haar graag langer of voller maken? Wij doen dit graag voor u! Het begint altijd met een volledig vrijblijvend consult met één van onze specialisten. Naast alle antwoorden op uw vragen geven wij advies over de beste mogelijkheden voor uw haartype en -kleur en de vorm van uw gezicht. Samen bekijken we voorbeelden van de extensions. Ook kijken we zorgvuldig naar foto’s (voor en na) zodat u een duidelijk en eerlijk beeld krijgt van het verwachte eindresultaat.

Hoe werkt het

Als u samen met onze professionele stylist uw extensions heeft gekozen, kijken we eerst of uw eigen haar gekleurd moet worden. Dan zetten wij de extensions in uw haar en knippen het geheel in het gewenste model. Uw stylist verzorgt de styling van uw haar en geeft u uitgebreid advies over de persoonlijke verzorging.
Tip: in onze salon kunt u ook de speciale borstel, shampoo en conditioner voor uw extensions aanschaffen.

Wat zijn tape-extensions?

Hair Talk zijn hairextensions uit 100% natuurlijk mensenhaar van de hoogste kwaliteit. Deze tape-extensions maken uw eigen haar langer of voller. Er zijn verschillende lengtes, diktes en kleuren. Er is altijd een juiste match met uw haar! De extensions zijn zeer duurzaam en gaan 7 á 8 maanden mee. De verzorging? Gewoon zoals u uw eigen haar verzorgt.

Kostenplaatje

Het is niet gemakkelijk om de prijs van uw tape-extensions vanaf deze website te geven. Het hangt af van veel factoren zoals: lengte en dikte van het haar, hoeveelheid aan haar dat nodig is en tot slot het beeld/totaalplaatje dat u wilt bereiken. In vergelijking met ‘gewone extentions’ zijn tape-extensions een stuk voordeliger. Onze specialisten geven u graag een persoonlijk advies met prijsopgave op maat.
Loop gerust bij ons team binnen voor meer informatie!